Geeks Together #4

Rate this item
(2 votes)
Geeks Together #4 https://www.facebook.com/mahmur.info

Pe data de 23 noiembrie a avut loc a patra reuniune Geeks Together în Barrio.

În ciuda agitației de Black Friday, geekșii noștri s-au desprins din online și au venit să facă cunoștință cu cel mai puternic Ultrabook de gaming de pe planetă – MyWay H1101x „Vânătorul” și nu au fost dezamăgiți. Evenimentul a fost construit sub forma unui challenge care a inclus atât provocări interactive și amuzante, cât și sesiuni hands-on cu vedeta noastră în care să fie făcute niște testări minimale.

Așadar, prima provocare a constat într-un joc de Trivia cu întrebări din 4 domenii. Dacă întrebările de tehnologie și istoria tehnologiei au fost la mare căutare printre „veterani”, juniorii noștri au fost mai atrași de trenduri în tehnologie și sci-fi. Putem spune cu siguranță că întrebările de sci-fi au dat cele mai mari bătăi de cap tuturor J .

A doua provocare a constat în testarea ultraportabilului de gaming și prezentarea celor mai importante funcții, din punctul de vedere al fiecărei echipe. Cele mai apreciate au fost ultraportabilitatea, autonomia mare, procesorul Intel® Core™ i7, memoria RAM de până la 16GB, dar și placa video și viteza excepțională. Un review începea cu „De câte ori v-ați dorit să băgați o mașină de gaming în buzunar și să plecați la un LAN party?” Să nu uităm de configurabilitate și de faptul că are o singură componentă mobilă. Mai multe detalii despre H1101x găsiți aici. Cu date esențiale a contribuit și Tudor din partea Lab 501, care au avut pentru testare ultraportabilul de gaming.

În cea de-a treia provocare am căutat cea mai tare reclamă, iar clipurile au fost la mare căutare, asezonate și cu o serie de printuri. Scenariul mai mult sau mai puțin același....mediu corporatist, terminăm ședințe/ programul de lucru și....game on! Punem de un joc în rețea. Desigur că propunerile de clipuri primite de la geekșii noștri sunt atât de tari încât ar deveni virale imediat.....nu știm încă cum am putea să îi convingem pe Bill Gates și Donald Trump să ne ajute (pentru că figurau și ei în scenariu), dar nu ne pierdem speranța J

În încheiere ne-am gândit ce să facem pentru a dezvolta cât mai frumos comunitatea noastră, după care ne-am luat rămas bun pentru a continua interacțiunile în mediul online. A fost o zi plină în care ne-am simțit foarte bine împreună. La finalul zilei, geekșii au fost premiați cu produse Maguay și Kingston, iar evenimentul a mai fost susținut și de Intel.

Așteptăm cu nerăbdare următoarea reuniune Geeks Together!

Last modified on Monday, 26 November 2012 06:12
Adriana Anchidin

Marketing Assistant

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Cele mai citite

Who's Online »

We have 1639 guests and no members online

Maguay © 2012.