About Me

Basic Information

Gender
Male
Birthdate
22/11/1979

Contact Information

State
Bucureşti
City / Town
Bucureşti
Country
Romania
Website
http://www.forumit.ro/

Groups

 • No joined groups.
Nicolae Crefelean

Nicolae Crefelean

Mă tot sâcâie Moş Ene să-i fac pe plac. The nerve...
- 6 years ago
 • Karma
 • Member since
 • Wednesday, 11 April 2012 15:10
 • Last online
 • 5 years ago
 • Profile views
 • 4,495 views
 • 2116 days ago
  Nicolae Crefelean created a new topic Facebook disconnect! in the forum.
  Hai că asta-i tare. Am intrat ieri pe geekstogether.ro şi am vrut să mă conectez cu facebook. Ce să văd... nu eram autentificat aici, dar îmi apărea butonul "Disconnect"/"Deconectare". WTF?! L-am apăsat, mi-a spus că m-a autentificat cu succes şi chiar am fost autentificat aici - am putut posta. Dar WTF?! M-a deconectat de pe facebook, aşa ca înainte. Ciudat rău.

  Îi mai rugaţi pe dezvoltatori să-şi bage nasul la plugin-ul ăsta de (de)conectare facebook? Că e pe dos sărmanul. E tare neplăcută treaba asta.
  Read More...
  kunena.post
 • 2116 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Haideţi şi voi în eRepublik in the forum.
  Iuhuuuu! Au început reducerile la upgrade! Cunoscătorii ştiu importanţa promoţiei.
  Read More...
  kunena.post
 • 2117 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: The New Max Payne in the forum.
  Eu l-am jucat pe primul, care mi-a plăcut, dar pe ăsta nu vreau nici să-l încerc. Personajul principal nu mai seamănă cu cel iniţial, iar Max a degradat rău ca persoană. O fi pe placut amatorilor de beţi, drogaţi, rebeli, dar pe cât de interesant o fi... sigur nu mă prind de client.
  Read More...
  kunena.post
 • 2117 days ago
  Nicolae Crefelean created a new topic Haideţi şi voi în eRepublik in the forum.
  Acum două luni şi ceva am luat legătura cu reprezentanţii eRepublik pentru o emisiune Forum IT cu ei. Răspunsul iniţial a fost pozitiv, dar pentru că au avut şi mai au diverse activităţi pe rol încă n-au apucat să îmi onoreze invitaţia. De-atunci m-am înscris în comunitatea eRepublik ca să învăţ cât mai multe despre mecanismele jocului, să fiu pregătit pentru emisiune, aşa că am învăţat destule în cele 56 de zile de când m-am înregimentat.

  Haideţi şi voi să luptaţi pentru România, să vă deschideţi propriul ziar, să faceţi afaceri sau chiar politică, dar înainte de toate o seamă de prieteni noi, că de fapt comunitatea e crema jocului.

  Dacă vă înscrieţi prin legătura de mai jos o să vă ajut cât pot să creşteţi în primele zile.
  http://www.erepublik.com/en/referrer/Nicolae+Crefelean

  E un joc cu o comunitate foarte mare, deci veţi găsi oameni super, precum şi ne-super. Dar la câteva minute pe zi poate fi o activitate binevenită în vacantţă. Vă aştept la joacă.
  Read More...
  kunena.post
 • 2130 days ago
  Andreea Paraschiv thanks for the post Aveţi SSD?
  kunena.thankyou
 • 2138 days ago
 • 2141 days ago
 • 2142 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: E3 is coming !!! in the forum.
  Ce bine că nu-s ahtiat după joace... Doar mi-aș complica existența. Și-așa abia am scăpat de sindromul nelansării Ivy Bridge la început de an, așa cum speram. Măcar un an să mai stau liniștit, până apare Haswell. Atunci iar o să mă apuce curiozitatea, că peste un an s-ar cuvine ca ultrabook-urile cu Haswell să preia piața de PC-uri portabile.

  P.S. Amuzant-trist clipul de mai sus.
  Read More...
  kunena.post
 • 2142 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Geeky Book in the forum.
  Foarte tare propunerea lui hidden. Da, ar merita și detalii despre comportament, detalii despre experiența lui în societate - cartier, oraș, școală, facultate, laboratoare, chefuri.
  Read More...
  kunena.post
 • 2142 days ago
  Am comentat deja la articol. CRT-ul pe care l-am folosit avea în spate multe ieșiri video RCA sau BNC, nici nu mai știu. În orice caz, avea un canal per culoare (RGB) și încă ceva. Profesionist făcut, evident. Păcat că mai făcea figuri din când în când...
  Read More...
  kunena.post
 • 2142 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Prima vedere U1403i in the forum.
  Mi-a plăcut ideea desemnării câștigătorului. Dacă le-ați fi pus întrebări geeky ar fi fost aiurea. Așa, fiecare a avut o șansă. Felicitări pentru idee, a oricui a fost.
  Read More...
  kunena.post
 • 2142 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Old&new in the forum.
  Eu unul n-am avut laptop și cel pe care l-am cumpărat a fost pe post de "inel de logodnă". De-acolo i se trage numele Pietricel, pentru că a fost un "inel" cu "piatră" de 15,6 inci.

  Asta să întâmplat prin 2009, iar motivul - cică - a fost ziua prietenei mele. I-am pus în brațe laptopul, a făcut ochi mari, toată sclipea de bucurie, după care i-am spus că "ăsta e cadoul mic".

  Evident, te cam șochezi când auzi așa ceva atunci când nu trebuie să dai cu piciorul în ușă să poți intra de bani în casă. ) Așa că s-a mirat și a început să scaneze camera în căutarea unui cadou mai mare. Din câteva priviri rapide nu a identificat nimic, așa că i-am spus să deschidă capacul laptopului. A găsit un plic cu o felicitare înăuntru. N-a fost ceva neobișnuit, că mă pricep la felicitări, dar a deschis felicitarea și în loc de o poezioară, declarație sau vreun mesaj festiv i-am scris: "Vrei să te căsătorești cu mine?"

  Destul de geeky cererea, dar a funcționat în aproximativ 2 secunde - posibil mai puțin.

  Nu mă încadrez la old & new, dar acest laptop marchează două faze diferite din viețile noastre - cea dinaintea căsătoriei și cea din prezent. Sper să nu vă șocheze în vreun fel cererea, că știu că e puternic promovată metoda restaurantului fancy, cu inel în cutiuță și alte lacromigene și fumigene. ) Eu trebuie să fiu ca mine și dacă m-a acceptat așa e un semn bun. Când v-o bate gândul puteți să abordați și voi ceva neconvențional, că nu strică. Vă alegeți cu o amintire unică.
  Read More...
  kunena.post
 • 2155 days ago
 • 2157 days ago
  Pentru asta există coreboot. S-au gândit şi alţii şi chiar au muncit ani de zile la asta.
  Read More...
  kunena.post
 • 2158 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Prima vedere U1403i in the forum.
  Nu-i poţi face pe toţi fericiţi, dar e în regulă să îţi propui să faci majoritatea fericită. SD-cardurile sunt cele mai răspândite în prezent. Chiar şi Sony scoate mai nou aparate compatibile SD(HC/XC). Iar aparatele cu XD sunt rare acum, pentru că au fost înlocuite treptat de cele cu SD. Iar dacă vorbim de DSLR-uri, o bună parte dintre ele sunt compatibile cu mai multe formate de carduri şi majoritatea suportă SD. Aşa că nu mă miră deloc decizia integrării unui cititor SD în PC-urile portabile.
  Read More...
  kunena.post
 • 2158 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Blogul lui Nicu in the forum.
  Academia de vară Forum IT 2012

  În sfârşit, am ajuns în faza în care pornim la un nou drum cu tabăra noastră anuală de informatică. Pregătirile le-am început încă din iarnă, atât doar că programul propriu-zis în stabilim abia acum, în proximitatea evenimentului. Perioada: 26 iulie - 2 august, locul: Complexul Regal, Costineşti.

  Tabăra Forum IT s-a născut în 2005 şi a avut aproximativ 150 de participanţi din toată ţara. Şapte ani mai târziu sunt plăcut surprins să văd printre cei înscrişi şi participanţi la prima ediţie, care nu mai au mult şi ies din intervalul de vârstă dedicat evenimentului - 14-29 de ani.

  Îmi amintesc şi-acum agitaţia participanţilor pentru PC-ul dual-core oferit de Maguay. A fost o competiţie cu întrebări tehnice, iar cel mai bine pregătit geek a câştigat un PC complet. E cel din poza de mai jos:


  În numele Maguay nu pot vorbi, dar vă pot spune că ne vor onora cu prezenţa în cadrul evenimentului şi avem planuri destul de geeky.

  Vă invit să studiaţi ghidul de participare la Academia de vară Forum IT 2012 şi să vă faceţi planuri dacă aveţi chef de o vacanţă geeky.
  Read More...
  kunena.post
 • 2158 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Prima vedere U1403i in the forum.
  1. Dacă aş fi ştiut că te interesează ţi-aş fi confirmat personal. Poate o face Costel.
  2. Serios, în 2012 foarte multe aparate foto/video folosesc carduri. E aiurea să mai cari un accesoriu după tine doar ca să copiezi poze sau filme de pe card.
  3, 4. Tot Costel ar putea să ne confirme.
  5. Da, are lejer 5-6 ore de autonomie. Dar asta e normal pentru că e ultrabook.
  Read More...
  kunena.post
 • 2158 days ago
  Nicolae Crefelean replied to the topic Re: Things that impressed me in the forum.
  Încă-i mică distanţa, deci presupun că o să vedem abia peste 4-5 ani routere cu viteza asta. Sau cine ştie... că tot s-au făcut progrese în domeniul teleportării poate sărim direct la routere care teleportează datele.
  Read More...
  kunena.post
 • 2158 days ago
  Tot de producător depindeam şi pentru actualizările de BIOS compatibilitatea hardware, aşa că lucrurile nu vor diferi foarte mult faţă de prezent. Oricum, dacă vorbim de platforme desktop eu prefer să-mi dezactivez SecureBoot decât să cer producătorului să aprobe sistemul de operare pe care vreau să-l testez.

  Ideal ar fi să permită utilizatorilor să adauge/elimine manual certificate, la fel cum procedăm cu browserele.
  Read More...
  kunena.post

Who's Online »

We have 1275 guests and no members online

Maguay © 2012.