Partenerii noștri

intel-logo

     Intel este cel mai mare producător mondial de hardware din lume, cu o istorie de peste 40 de ani în domeniul dezvoltării de produse și tehnologii pentru industria TI&C. Compania are 98.000 de angajați și  533 de birouri în 58 de țări.
     Compania Intel este prezentă în România din 2005 prin biroul de vânzări și marketing. În 2010, compania a deschis Centrul de Cercetare și Dezvoltare Software din România, localizat în București. Tot în capitală se află și sediul de R&D al Telmap, companie recent achiziționată de Intel la nivel mondial. Intel deține și compania Wind River, cu o filială de R&D la Galați. Intel este și investitor în Siveco România, una dintre cele mai mari companii locale de software, din anul 2006.
     În total, compania Intel are la ora actuală în România mai mult de 300 de angajați, care lucrează în cercetare și dezvoltare pentru industria IT.

kingston
     Kingston Technology Company, Inc. este liderul mondial independent de produse de memorie. Kingston proiectează, produce și distribuie produse de memorie pentru desktop-uri, laptop-uri, server-e, imprimante, precum și produse de memorie Flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale și MP3 player-e. Prin rețeaua globală proprie de subsidiare și companii afiliate, Kingston dispune de fabrici de producție în California, Taiwan, China și reprezentanțe în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China și America Latină.

Last modified on Wednesday, 11 April 2012 15:06

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1621 guests and no members online

Maguay © 2012.