Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Prezentați-vă!
(1 viewing) (1) Guest
 • Page:
 • 1

TOPIC: Prezentați-vă!

Prezentați-vă! 6 years ago #48

In acest topic puteti sa spuneti cate ceva despre voi, de ce ati venit aici , de unde ati auzit de geektogether, stuff like that, you know.
Let's hear it.
Last Edit: 6 years ago by Costel.

Re: Prezentati-va 6 years ago #53

 • Costel
 • OFFLINE
 • root user
 • Posts: 182
Păi... de ce nu începi tu? Ideea este foarte bună, dar tu ai fost primul, deci să te „auzim”!

Re: Prezentati-va 6 years ago #54

Ok am sa fac eu onorurile.

Numele meu este Popescu Pompiliu-Ion, sunt originar din Rosiorii de Vede, actualmente rezid in Bucuresti, sunt student la SNSPA Administratie Publica, anul I si am o mare pasiune pentru hardware si gaming.

Din pasiunea mea pentru gaming m-am oferit sa fiu si redactor de stiri voluntar la un site din Romania ( in total suntem 3 voluntari), decizie pentru care nu o regret. Daca vreti sa stiti site-ul sa imi spuneti, nu stiu daca am voie sa il postez, sa nu se considere spam sau publicitate.

De geekstogether am aflat cand ma uitam pe pagina de facebook a "Ligii studentilor electronisti".

Daca aveti alte intrebari, feel free to ask. Until next time
Last Edit: 6 years ago by pompiliu92.

Re: Prezentati-va 6 years ago #55

 • Costel
 • OFFLINE
 • root user
 • Posts: 182
Sigur că ai voie. Una e să ne prezinți munca ta și alta e să faci reclamă. Chiar te rog să ne arăți site-ul pentru care scrii!

Eu o să-mi fac prezentarea mâine, promit!

Re: Prezentati-va 6 years ago #56

Site-ul este www.overheat.ro , nu e chiar foarte mare si cu vechime in domeniu, dar incet incet crestem si mai primim inca 2 voluntari sa ni se alature, fiindca avem proiecte care vrem sa le realizam.

Unul dintre proiecte care le-am realizat a fost sa facem un video unboxing la Mass Effect 3 Collector's Edition si din cate se pare suntem singurii care am facut asta in Romania ( praising a bitt).

Re: Prezentati-va 6 years ago #57

Offtopic @pompiliu: sunt pe ubuntu si nu am fonturile pe care le specificati voi pe site acolo, si imi ia serif-uri, modificati si voi acolo putin.


Ma numesc Andrei, si locuiesc in Constanta. Probabil sunt printre tinereii GeeksTogether.

Calculatoarele m-au uimit de mic, de cand le butonam intruna in internet cafe-ul unchiului meu. Dar am vazut mereu ca este mai mult la calculatoare decat Counter-Strike. Prin clasa a 6-a m-am apucat de programare in PHP si am invata HTML.

Pana acum am lucrat cu cel putin 7 limbaje de programare si sunt fluent in 4: PHP, Ruby, Javascript si C++.

Imi place web-developmentul doar pentru ca este mai usor sa-mi gasesc joburi la varsta mea.

Imi place sa ma murdaresc cu componente, dar nu prea imi permit toate jucariile. Acum 1 an am reusit performanta de a arde 3 placi de baza si 3 CPU in 2 ore. (din fericire erau niste amduri vechi si niste placi proaste pe am2 )

I love github, ubuntu si imi iubesc vps-ul de pe ec2 numit blue


Vara aceasta vreau sa ma apuc de electronica.

Coowner la webmonsters.ro, head developer la cityblitz.ro si programator la gocommercialgroup.com
Last Edit: 6 years ago by matzipan.

Re: Prezentati-va 6 years ago #63

 • Nicu
 • OFFLINE
 • Junior Geek
 • Posts: 218
Eu sunt Nicu. De origine sunt din cochetul Tîrgu Mureş, iar din 2005 m-am mutat în capitală. La primul meu contact cu un calculator am scris un program BASIC de o linie: am desenat un cerc pe un HC-90.

Asta mi-a stârnit interesul pentru informatică şi de-atunci nu m-am mai despărţit de IT. Mi-am petrecut adolescenţa prin biblioteci, citind zeci de cărţi de specialitate, că la mijlocul anilor '90 nu aveam internet la dispoziţie. Ce-i drept mi-a plăcut mult să citesc. Culmea, după ce am descoperit internetul, în 2000, am citit tot mai puţin pe suport de hârtie şi considerabil mai mult online. Am predat informatică în particular, am făcut şi muncă de tehnoredactare câteva luni, după care am fost tehnician hardware, administrator SAP R/3 şi administrator de reţea.

În timpul liber m-am lipit cu o deosebită plăcere de lumea open source pentru că ştiind bine engleză m-am integrat rapid şi am început să contribui cu traduceri (am început cu FreeDOS), iar pe câteva saituri româneşti am ajutat diverse persoane cu problemele lor de IT. Aşa am ajuns la Forum IT şi www.forumit.ro - saitul care m-a capturat cu totul şi pentru care m-am mutat în Bucureşti. De-atunci m-am implicat în traducerea CMS-ului PHP-Fusion şi de asistenţa tehnică pe saitul www.phpfusion.ro - care a devenit unul dintre cele 20 de saituri oficiale din reţeaua internaţională PHP-Fusion. Cu ocazia asta am învăţat şi programare web PHP/MySQL/JavaScript (apropo, dacă sunteţi interesaţi, tocmai suntem în pregătirile unei tabere de programare exclusiv online)

Şi pentru că îmi tot vin idei năstruşnice, m-am gândit să dau o mână de ajutor şi noii comunităţi Linux Mint România, la care încă mai avem de lucru. Dacă aveţi timp pentru o mână de ajutor, vă primim cu braţele deschise.

Deşi nu mă pot lăuda cu timpul liber, mai ales că ajung rar pe-acasă la Tîrgu Mureş, una dintre activităţile constante în tot decursul timpului a fost documentarea pe internet, care mi se pare esenţială oricui IT-ist care vrea să rămână relevant în branşa lui. Bine... o fac 99,9% din pasiune, aşa că nu cer nimănui să-mi plângă de milă.

Mai fac şi voluntariat la Asociaţia Forum IT, care organizează anual o tabără de informatică pentru tinerii între 14-29 de ani, chit că sunt premianţi internaţionali sau doar interesaţi de IT. Din 2005 adunăm anual peste 100 de oameni în diverse locuri în ţară, oferindu-le posibilitatea să intre în contact cu marile companii şi corporaţii internaţionale şi autohtone. Maguay este una dintre firmele care a fost alături de Forum IT încă de la prima ediţie, şi care ne-a ajutat cu hardware atunci când am avut nevoie. Iar pentru asta o să le mulţumesc etern, că fără ajutorul partenerilor e imposibil să faci treabă.

Despre activitatea mea de "jurnalist" fără specializare pot spune că în 2006 mi s-a oferit ocazia să scriu în Cronica Română, iar timp de 1 an am publicat mai multe articole în pagina de ştiinţă. A fost o experienţă foarte interesantă şi utilă pentru dezvoltarea mea personală. În prezent sunt moderatorul emisiunii Forum IT de la TVH 2.0, emisiune la care deja am avut plăcerea s-o avem invitată şi pe Maguay. Vom avea arhivă online, loc în care o să-mi vedeţi stângăciile şi evoluţia în noul rol pe care mi l-am asumat. Iar în ceea ce priveşte Maguay, vă ofer un pont: va veni curând într-o nouă ediţie, cu informaţii geeky.

Momentan am o viaţă atât de ocupată încât cel mai mare regret pe care-l am e acela că nu pot ajunge la familie decât o dată sau de două ori (eventual 3) pe an. E un sacrificiu comun, dar mă bucur că mă susţin cu toţii, de la părinţi la nepoţei. Dar evident, cel mai mult mă susţine soţia, fără care n-aş reuşi să mă ocup de atâta lucruri.
Last Edit: 6 years ago by Nicu.
The following user(s) said Thank You: Costel, pompiliu92

Re: Prezentați-vă! 6 years ago #78

 • Andreea
 • OFFLINE
 • root user
 • Posts: 41
Salut, salut!

@Nicu, după ce am lecturat prezentarea ta, m-am oprit de două ori din a scrie.

Pasiunea mea pentru IT s-a activat undeva la 10 ani, când mi-au cumpărat părinții prima bijuterie de PC. Țin minte că am dat comandă, custom made și am asteptat cam 2 luni până a fost gata. Bucuria a fost atât de mare, încât am făcut un roadtrip cu toată familia și IT guru-ul ce-mi alesese configurația. Apoi a urmat prima tangență cu internetul, când țin minte că mă logam pentru 5 min (era extrem de scump) și îmi citeam horoscopul de pe nu-mai-știu ce site străinez.

A urmat liceul, unde am optat, bineînțeles pentru cel mai bun liceu de matematică-informatică din județ (Ialomița that is). Pusă mai mult pe șotii, nu pot spune că am fost vreo olimpică în ale informaticii, dar cu siguranță am avut niște ani frumoși de liceu. Am încercat să fug de IT la facultate, optând pentru ASE. Pasiunea pentru online, blogging & co a rămas activă, iar primii prieteni pe care mi i-am făcut o dată cu mutarea în marele București au fost via social media sites.

Am fost la enorm de multe conferințe (în Romania și în Europa de Vest) și m-am „înrolat” într-un ONG de studenți (www.bosromania.org) unde am fost pe rând PR Specialist, Brand Manager (cu accent pe online marketing) și apoi Marketing Manager (am avut o echipă de 10 tineri minunați pe care i-am învățat cu ce se mănâncă marketingul). Printr-o suită de evenimente fericite, la finele anului 3 de Facultate am avut primul meu job. Era combinația perfectă: făceam online marketing (consultant), pentru clienți din IT (software, din Ro, Vestul Europei și USA). Seriously a dream job!

Cum mi-am dorit și mai mult să simt rezultatele muncii mele, m-am după un an pe partea clientului, la Maguay. După încă un an sunt la Maguay (apropo, pe 20 luna aceasta chiar se împlinește un an), unde sunt extrem de fericită de echipa cu care lucrez, de provocările ce-mi sunt aduse și de susținerea pe care o am în inițiativele mele.

Și acum ne citim cu drag pe acest portal
The following user(s) said Thank You: Costel, pompiliu92

Re: Prezentați-vă! 6 years ago #90

Am sa incerc sa fiu cat se poate de scurt.

Ma numesc Mihai Ioan, sunt din Dambovita, mai exact Brezoaele (aproape de Bucuresti, undeva pe langa orasul Racari). Am 22 de ani, sunt pasionat de IT, electronica si psihologie.

Am ajuns aici deoarece am devenit interesat de compania Maguay si produsele lor, ca urmare a testarii unui sistem produs de ei.

Am terminat liceul in Tartasesti, profil tehnic, specializare Tehnician op. tehnica de calcul si automatizari. In prezent sunt jobless, insa fac ceea ce imi place: blogging, putin webdesign, freelancing.
The following user(s) said Thank You: Costel

Re: Prezentați-vă! 6 years ago #104

 • Nicu
 • OFFLINE
 • Junior Geek
 • Posts: 218
Andreea wrote:
@Nicu, după ce am lecturat prezentarea ta, m-am oprit de două ori din a scrie.

Şi e de bine sau de rău?

Re: Prezentați-vă! 6 years ago #109

@Nicu si @Andreea, hats off to you.
Andreea vezi ca la link trebuie sa pui .ro , in loc de .org


P.S: Am uitat sa mentionez un lucru la prezentarea mea, am certificat Cambridge si ECDL si vreau sa ma inscriu la institutul Goethe pentru cursuri de germana.
Last Edit: 6 years ago by pompiliu92.

Re: Prezentați-vă! 6 years ago #115

 • Andreea
 • OFFLINE
 • root user
 • Posts: 41
numai de bine, Nicu mi-a placut, great job!

Re: Prezentați-vă! 6 years ago #122

 • AlexFB
 • OFFLINE
 • New Geek
 • Posts: 43
Salut Guys ,

Eu chiar o sa fiu scurt .
Am 23 ani , merg pe 24 , am terminat facultatea de Litere Transilvania pe Engleza-Romana si am la activ doar 1 an de Facultate de Informatica Transilvania .
De ce doar un an , simplu , imi plac PC-urile dar nu ma mai pasioneaza Programarea . De ce , nu stiu , am inceput cu Pascal in generala , undeva la clasa a 7-a , a 8-a , ce mi-a placut foarte mult!
La liceu am continuat cu Filologia si apoi Literele .

Ehh cand am ajuns la Info , efectiv eram plictisit de Matematica si programare . Eu personal la un PC am fost fascinat mai mult de Hardware si NU de Software .
Am inceput munca din anul 2 de Litere si culmea ma angajasem la Depozitul de Calculatoare dupa care am continuat cu Computer Generated Solutions in Brasov , unde eram specialist IT dar ofeream suport pentru America Online (software-ul) si ultimul job a fost ca si designer pentru o companie canadiana de RealEstate unde efectiv produceam tururi virtuale la locuintele ce le dadeau spre vanzare , inchiriere .
Ca si profesor de Engleza/Romana nu am lucrat decat cateva zile si am descoperit ca nu e ceva ce imi place .
Acum imi urmez "mostenirea" si studiez pentru a devenii Asistent Medical Generalist unde am descoperit, spre surprinderea mea , ca asta imi si place . As fi dorit sa fac Medicina in realitate, dar deja vorbeam de 6 ani de facultate plus inca 5 de rezidentie , ca asistent vorbesc de doar 3 anisori , maxim 4 cu tot cu practica, examene si voluntariat .

Diplome am destule , dar mi-a spus cineva destept "Te stergi cu ele!" , Asa ca nu stau sa le enumar . Cel mai importanta calitate a mea e cunoasterea limbii Engleze aproape perfect . Doar ca nu am accent british , dar nu e o problema .

Acum legat de mostenire ,sa va explic pe scurt, ambii mei parinti sunt Asistenti Medicali si bunicii din partea tatalui au fost Profesori , mate si romana . Deci efectiv am ADN de la toti

Nu stiu daca ma pot numii Geek dar asa ma vad prietenii si asa imi si place sa ma vada .
Cand e ceva legat de domeniul IT&C toata lumea apeleaza la mine , ceea ce ma bucura .

Poate ca nu exista o persoana atat de oscilanta in domenii ca mine , dar eu ma bucur ca stiu ceva din toate si daca nu stiu ceva INVAT !

Cam atat , sper sa contribui la acesta comunitate cu ce pot si urez tuturor SucceS !
The following user(s) said Thank You: Costel, pompiliu92
 • Page:
 • 1

Who's Online »

We have 1243 guests and no members online

Maguay © 2012.