Ce spun alții despre MyWay?

    Maguay MyWay U1401i

 
   Configurarea unui produs de calitate, performant, cu un preț competitiv, care trebuie să țină cont de o serie de rigori clare (guideline-urile trasate de Intel pentru ultrabook-uri) nu este deloc un lucru ușor și de aceea mulți producători nici nu iși bat capul cu asemenea „complicații”, poziționandu-se din start premium pentru a avea un spațiu de manevră mult mai generos datorită prețului cu mult mai mare. Ce se întamplă însă atunci când dorești să oferi un produs bun, accesibil și dezirabil? Vom vedea în paginile acestui articol...
 

    Maguay MyWay P1501m

 
   Modularitate, acesta este cuvântul definitoriu pentru gama de laptop-uri a producătorului românesc Maguay. Având o vastă experienţă pe piaţa business, începând de anul acesta atacă şi piaţa consumatorilor casnici. Deşi MyWay P1501m încă nu s-a decis cărui segment de clienţi se adresează, începutul pare promiţător.
 
   Impresia lasată în urma utilizării unui asemenea laptop este de performanță brută, performanță care cu greu poate fi îngenuncheată de aplicațiile utilizate [...] și poate constitui cu succes un înlocuitor chiar și pentru un desktop destinat editării audio-video la nivel mediu.

[devicer.ro]

 
   Maguay MyWay P1501m oferă nostalgicilor, libertatea oferită de desktop-uri prin posibilitatea de a-şi configura laptop-ul după preferinţe, dar fără a face rabat de la performanţă.

[computerblog.ro]

    Maguay MyWay P1701m

 
   Lăsând pentru o secundă la o parte tot ceea ce oferă efectiv sistemul Maguay MyWay P1701m, unul dintre cele mai importante plusuri ale sale este, în opinia mea, potențialul său imens. Astfel, deși varianta testată de noi este destinată în mod clar profesioniștilor CAD/CAM și design grafic, datorită plăcii video NVIDIA Quadro FX2800 1GB cu care acesta a sosit echipat, cu un simplu click (în meniul online de configurare), MyWay P1701m poate deveni o mică „bestie” de gaming.
 
   Maguay MyWay P1701m este cea mai bună o opțiune atunci cand vă doriți un înlocuitor pentru desktop-ul de acasă sau cel de la birou, care sa aibă un design plăcut, dar şi o configurație și un sunet de top.

[connect.ro]

 

    Maguay MyWay V1501i

 
   Mi-a mai plăcut la el că e la fel de subțire ca un MacBook, nu cântărește foarte mult, are full keyboard (ceea ce nu găsești la toate laptop-urile) și se te obișnuiești destul de ușor cu el. Asta pe lângă faptul că ecranul poate fi înclinat la 130 de grade și că filmele în 1080p nu le-am văzut mai bine pe alt laptop până acum.
 
   Maguay MyWay V1501i, dincolo de numele care te face să crezi că e doar un navigator GPS, nu un laptop, nu are nimic în neregulă. Funcţionează bine, e performant, e bine făcut. Dacă vreţi un laptop, acesta e un model bun.

[nwradu.ro]

 
   În primul model testat am pus accentul pe inovația pe care Maguay o aduce pe piața de profil: posibilitatea de configurare după placul și portofelul clientului. În acest sens, modelul pe care l-am testat a venit echipat cu un HDD de 7200RPM, tip de hard disk pe care de obicei îl întâlnim pe laptop-urile multimedia din gama superioară și pe sistemele dedicate gaming-ului; acest lucru a făcut posibil intrarea în top trei a lui Maguay MyWay V1501i la proba HD Tune Citire. Acest lucru înseamnă că modelul se pretează foarte bine pentru munca de tip office, în care avem de-a face cu multe fișiere/aplicații deschise în același timp.

[notebookreview.ro]

 

    Maguay MyWay H1701x

 
   Laptop-ul MyWay H1701x, de 17.3 inchi, se poate dovedi o soluție excelentă pentru trecerea de la un sistem desktop la un laptop, dispunând de o configurație hardware foarte bună, ce-i permite atingerea unui nivel foarte bun de performanță în orice aplicații, inclusiv cele mai noi jocuri.
 
Last modified on Friday, 27 April 2012 14:39

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1623 guests and no members online

Maguay © 2012.