Datele tale, pe Internet

Rate this item
(0 votes)
Datele tale, pe Internet http://www.techi.com/wp-content/uploads/2012/10/Use-the-Internet-without-using-data-on-your-smartphone.jpg

Când vine vorba de mediul online, oare cât de multe informații este bine să share-uiești? Pe forumuri, e suficient să ai un user (decent) și să începi să-ți crești reputația. Pe Facebook în schimb, acest canal este destul de greedy: vrea să știe totul despre tine, din ziua zero până în prezent. Și insistă cu „What's on your mind?”, instigându-te să îți faci un update permanent.

Reprezentanții Casei Albe sunt total împotriva dezvăluirii de informații personale. Ei spun că pentru a ne proteja, cel mai bine este să... mințim. Pardon, să oferim informații false. Criminalii electronici sunt cu ochii pe activitatea noastră online - mai ne avertizează reprezentanții Casei Albe. Este adevărat că au fost înregistrate numeroase furturi din locuințe, după ce proprietarii au anunțat că pleacă în concedii au existat chiar și cazuri de molestări sau furturi de identitate. Dar atunci când autoritățile te sfătuiesc direct să minți (data de naștere, nume, locație etc etc)... ce rămâne de făcut?

Citiți mai multe pe BBC.

Sursă poză.

Last modified on Monday, 29 October 2012 10:49
Andreea Paraschiv

Marketing Specialist

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1639 guests and no members online

Maguay © 2012.