S-a lansat 365travelquotes.com!

Rate this item
(1 Vote)
S-a lansat 365travelquotes.com! http://365travelquotes.com/

Dragi prieteni,

De azi, putem să evadăm din cotidian cu ajutorul http://365travelquotes.com/.

Pornind de la „Travel is the only thing you buy that makes you richer”, Bogdan, prieten vechi al comunității noastre, ne povestește cum a apărut ideea pentru acest proiect:

 Poate vi s-a întâmplat şi vouă să fiţi nehotărâţi. "Să cumpărăm un LCD, să renovăm apartamentul, să strângem bani pentru o mobilă nouă ... sau să mergem în vacanţă?". Poate de cele mai multe ori a câştigat spiritul practic. Nu zic că nu trebuie să existe un echilibru în toate, dar niciodată să nu mai renunţaţi la vacanţe. Amintirile, experienţele, petrecerile, fotografiile, gândurile cu care veniţi din vacanţe sunt singurele noastre "comori". - Bogdan Cojocaru

 Și noi îi dăm mare dreptate: călătoritul ne face mai buni, ne inspiră și ne îmbogățește cu adevărat. Iar Bogdan vrea să asculte poveștile noastre legat de călătorii, așa că ne invită să i le trimitem la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dacă vă place acest proiect, îl puteți urmări și pe Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest şi în curând pe Youtube cu o surpriză.

 Cu multă inspirație înainte!

 

 

Last modified on Tuesday, 28 August 2012 08:42
Andreea Paraschiv

Marketing Specialist

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1639 guests and no members online

Maguay © 2012.