Tombola Maguay 01. Câștigătorii.

Rate this item
(3 votes)
MAGUAY eXpertBook Altro MAGUAY eXpertBook Altro

Câștigătorii de la tombola cu premii organizată de Maguay la Zilele Muzeului Militar Național și în cadrul comunității Geeks Together, în perioada 17-24 iul. 2012 sunt...

mai mulți de 20!

Cei care se regăsesc pe lista aceasta sunt rugați să ne contacteze la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., de pe adresa de e-mail cu care a intrat în concurs (cea scrisă pe talonul de tombolă - pentru cei care ne-au vizitat la Zilele Muzeului Militar - sau cea cu care s-au înscris în cadrul comunității Geeks Together, pentru cei care au participat pe forumul nostru). Așadar, câștigătorii sunt:

01  Costin Gălan - un ultraportabil MAGUAY ALTRO;

02  Mariana Neacșu - o cameră video TOSHIBA CAMILEO;

03  Vlad Stoica - o pereche de căști INTEL;

Mențiuni: 4 șepci MAGUAY INFINITY (Bica Catalin Antonio, Arseni Stefan Ciprian, Roșca Ana, Molnar Mihaela); 5 saltele de plajă MAGUAY (Chipciu Cristian, Adi Adrian, Asafte Andrei, Chiorean Liviu, Ella Dany), 6 perne de plajă MAGUAY (Nitu Laurentiu, Nemihita Vlad, Negoita Trusca Sebastian, Dragomir Maria, Anici Cristi, Mihalache Ionuț Daniel) și 7 mingi de plajă MAGUAY (Soare Andrei, Petcu Ioan, Lica Pavel, Popa Elena, Topa Dan Cristian, Zahariea Victor, Raicu Marcela).

Felicitări! Clipul extragerii îl puteți viziona aici.

După revendicarea lor premile se vor putea ridica de la unul dintre cele patru sedii Maguay, de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00.

P.S. Revin cu întrebarea: Știi ce beneficii ai ca membru al comunității Geeks Together? Pentru că premiile se pot și „munci”, nu doar câștiga!

Last modified on Thursday, 26 July 2012 09:40
Costel Mazilu

Digital Content Producer & Marketing Specialist

2 comments

  • Comment Link Banu Elena Thursday, 26 July 2012 03:44 posted by Banu Elena

    Si asta a fost,felicitari castigatorilor:)

  • Comment Link Ioan Mihai Thursday, 26 July 2012 00:55 posted by Ioan Mihai

    Ca membru al comunitatii Geeks Together ai un bonus de coolness, ceea ce este cel mai nice. Insa pe langa asta ai parte de asistenta din partea celei mai geek comunitati din Romania, poti discuta despre orice tine de it, iar daca esti suficient de prezent aici, te poti bucura si de niste puncte bonus. Cu ajutorul lor poti capata anumite obiecte premii, in functie de nivelul atins. Mai multe detalii pe pagina de rewards: http://geekstogether.ro/rewards

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1248 guests and no members online

Maguay © 2012.