Configurabil, customizabil, personalizat

Rate this item
(0 votes)
Configurabil, customizabil, personalizat www.theloftatlizs.com

Observam, zilele trecute, cum mediul de lucru are un impact foarte mare asupra persoanelor. Scriind articolul despre casa customizabilă, mi-a venit în minte o întâmplare pe care am vrut să v-o împărtășesc.

Eram într-un grup de prieteni, fiecare dintre noi lucrând în medii diferite. La un moment dat, o prietenă vroia să spună despre un exercițiu că se poate adapta nevoilor fiecărui participant. Nu găsea cuvântul, iar noi, săritori cum suntem, am zis să o ajutăm. Sar eu prima „configurabil!” (aud pe fundal – „uite IT-iștii”). A doua persoană care vine cu o sugestie spune „customizabil!” (pe fundal – „offf....corporatișii ăștia”). Urmează a treia sugestie: „personalizat!” (pe fundal: „a vorbit și HR-ul”).

Concluzie: chiar dacă nu vorbim numai în termeni specifici mediului în care activăm, totuși acesta își lasă amprenta, la nivel de nuanțe, asupra noastră.

Voi ce termeni geeky aveți, de care nu puteți să scăpați din vocabular?

Momentul a avut loc în cadrul unei discuții despre obiective și autonomia în învățare, alături de Horațiu, Bianca, Vio și Diana. Toți suntem studenți alternativi în CROS

Adriana Anchidin

Marketing Assistant

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1295 guests and no members online

Maguay © 2012.