De vorbă cu... Victor Mihăilescu Featured

Rate this item
(4 votes)
De vorbă cu... Victor Mihăilescu Mircius Aecrim

Mândrie. Bucurie extremă. Astea sunt principalele două stări când mă gândesc la Victor Mihăilescu, colegul meu de bancă din generală. Victor s-a transformat, cu multă pasiune și răbdare, într-un inginer al sunetelor. Și-a creat propriul studio, lăudat pentru look, feel &sound de artiști naționali și internaționali. Are și o echipă frumoasă.

Victor Mihăilescu este un artist adevărat al secolului nostru, care îmbină arta cu tehnologia teribil de bine. Și ca să-i înțelegi povestea și să-l cunoaști mai bine, l-am invitat la o discuție.

 

Descrie-te în 5 cuvinte!

V.M.: creativ, meticulos, pasionat, incapatanat, geeky

 

Explică-ne și nouă: ce înseamnă muzica de calitate? Dă-ne un guideline în a înțelege muzica la fel ca un profesionist!

V.M.: Pentru mine, muzica de calitate este un rezultat al caracterului, experienței și a stării exprimate de compozitor. O piesă de calitate le înglobează pe toate.

 

Ce te-a facut să te apuci de mixing?

V.M: Aud deseori materiale profund dezechilibrate care nu au substanță, dar tehnic sunt excelente - însă acestea nu trec testul timpului.
În copilărie am avut norocul să dețin o librărie muzicală imensă. iar, în timp, am realizat că sunt anumite combinații care se potrivesc foarte bine și creează o poveste. Am fost atras de emoția și pericolul creării acestor mixuri în fața unui public. Tot bagajul muzical și abilitatea reasamblării lui sunt up for display în timpul mixului. Bineînțeles, mai avem și butoanele. Everybody loves buttons.

 

Care este cea mai populară melodie pe care ai creat-o?

V.M.: Cea mai populară melodie...dacă ar fi să mă uit pur și simplu la numărul de ascultări pe Soundcloud și Youtube, aceasta ar fi piesa lucrată cu trupa Cobzality http://www.youtube.com/watch?v=MkfE3ceEsX4. Din cele lucrate singur ar fi bootleg-ul lui Bruce Springsteen: https://soundcloud.com/victormmusic/bruce-springsteen-secret-garden-platonic-scale-bootleg
Cea mai cântată pe radio (Guerrilla) este aceasta compusă în cadrul Yoon: http://www.youtube.com/watch?v=8yi7QDjY474

 

Spune-ne 2 bad geeky habbits pe care le ai.

Gaming. E rău în funcție de cum privești lucrurile. Cu siguranță nu face bine la productivitate, însa este ocupația mea preferată atunci când vreau să ascult sau să studiez muzica altora. Mi se trage din copilărie.
Tech News. Sunt aproape la zi cu tot ce apare nou în materie de gadgets & technology. Partea rea e că știind toate astea, mi le cam și doresc și nu-i un hobby ieftin.

 

Android sau iOS. De ce?

Android pentru flexibilitate, iOS pentru productivitate. Le folosesc pe amândouă și fiecare își face treaba foarte bine.

 

Cea mai melodică melodie, după urechea ta de cunoscator este…

http://www.youtube.com/watch?v=M-Lr0igwLIY

 

Dă-ne un sfat pentru comunitatea noastra

Virtual sau nu, creați un gaming network, cu tot cu turnamente și premii. Găsiți și ajutați echipe de jucători profesioniști pentru export.

 

Mai multe despre Victor, puteți urmări pe Infinity Studio (& Facebook).

Last modified on Friday, 08 February 2013 10:16
Andreea Paraschiv

Marketing Specialist

More in this category: « Întrebarea zilei

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1524 guests and no members online

Maguay © 2012.