Despre Maguay

     Maguay este o companie românească de top, cu o experiență bogată în domeniul Tehnologiei Informației, prezentă de 20 de ani în România.
     Sediul central este situat în București, pe Strada Brațului, Nr. 23, Sector 2, locație ce dispune de o zonă de showroom, în care sunt expuse ultimele produse marca Maguay. Compania beneficiază de reprezentare directă în Brașov, Constanța, Ploiești și Târgoviște, având 60 de angajați și o rețea de parteneri și service în toată țara.

     Încă de la început, Maguay și-a propus să ofere echipamente de foartă bună calitate, dar și servicii de consultanță, design și implementare de infrastructuri complexe.
     Avem convingerea că pentru domeniul IT, singura alegere viabilă este cea a fiabilității și a performanței. Știm că fiabilitatea și performanța pot fi oferite doar de către profesioniști. De aceea, cunoștințele echipei Maguay sunt menținute la cel mai înalt nivel posibil. Astfel, între serviciile ofertate de noi, există doar soluții practice, eficiente și durabile.

    Top 5 motive pentru a achiziţiona un sistem Maguay:

01 Sistemele Maguay sunt construite întotdeauna folosind cele mai noi tehnologii;

02 Sistemele Maguay sunt configurabile în funcție de necesitățile voastre. Acestea pot fi oricând upgradate, pe parcursul exploatarii lor;

03 Sistemele Maguay sunt echipamente ușor identificabile, testate, validate și certificate intern și de către Intel și Microsoft;

04 Sunt construite în vederea minimizării costului total achiziţie + operare 3 ani de zile;

05 Suport solid și profesionist.

     Află mai multe despre noi accesând pagina principală Maguay.

Last modified on Wednesday, 11 April 2012 09:38

Ultimele știri

Who's Online »

We have 1623 guests and no members online

Maguay © 2012.